Εσώκλειστη η Πάρις Τζάκσον σε πανάκριβο ίδρυμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:49
22/8/2013

Εσώκλειστη η Πάρις Τζάκσον σε πανάκριβο ίδρυμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Mετά την απόπειρα αυτοκτονίας, όλα άλλαξαν για την Πάρις.
Mετά την απόπειρα αυτοκτονίας, όλα άλλαξαν για την Πάρις.

Nέο ξεκίνημα στη ζωή της κάνει η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, η πανέμορφη Πάρις Τζάκσον.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Λίγους μόλις μήνες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η Πάρις έχει εγκατασταθεί σε ιδιωτικό σχολείο/ίδρυμα στην πολιτεία της Γιούτα, σύμφωνα με το δίκτυο TMZ.

Όπως αναφέρει πηγή του Radart online, η Πάρις τα πηγαίνει μια χαρά εκεί, παρ' ότι είναι εσώκλειστη, προσπαθεί να ξεπεράσει όσα την οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το ειδικό σχολείο διαθέτει θεραπευτές που καθοδηγούν την Τζάκσον ώστε να ξεπεράσει την κρίση στη ζωή της.

Το κόστος του ιδρύματος φτάνει τα 14 χιλιάδες δολάρια το μήνα και ειδικεύεται στην καθοδήγηση κοριτσιών με προβλήματα. Στην εν λόγω σχολή υπάρχουν τρία επίπεδα διαβάθμισης, όπου στο πρώτο τα κορίτσια που κατοικούν εκεί έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην τηλεόραση, το ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα.

Το TMZ αναφέρει πως προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία της, η Πάρις άλλαξε το όνομά της σε Φράκι. Παρ' όλα αυτά ήδη διέρρευσαν φωτογραφίες που απεικονίζουν την Τζάκσον να διασκεδάζει με φίλες της στο σχολείο.

 

Η μητέρα της Πάρις, Ντέμπι (Debbie) έχει βάλει σκοπό να κυνηγήσει όποιον διαρρέει υλικό της κόρης της.

Κ.Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ