Ερωτική απόδραση στο βουνό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:19
7/12/2007

Ερωτική απόδραση στο βουνό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ρομαντικό weekend στο Καρπενήσι πέρασε το λαμπερό τηλεοπτικό ζευγάρι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, που θέλησαν να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν δύο 24ωρα στη σχέση τους.

Ρομαντικό weekend στο Καρπενήσι πέρασε το λαμπερό τηλεοπτικό ζευγάρι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, που θέλησαν να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν δύο 24ωρα στη σχέση τους.

Μακριά από τα παιδιά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν οι δύο δημοσιογράφοι, που αυτή την εποχή απολαμβάνουν τους καρπούς της τηλεοπτικής τους επιτυχίας. Μετά από μια έντονη περίοδο προετοιμασίας για την έναρξη της σεζόν άφησαν για λίγο πίσω τους το σκληρό ανταγωνισμό της τηλεόρασης, τις έγνοιες, αλλά και τα αγαπημένα τους παιδιά και έζησαν ένα Σαββατοκύριακο οι δυο τους στο Καρπενήσι. Τελευταία και οι δύο ένιωθαν αρκετή πίεση, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους κρατάνε πολλές φορές αρκετές ώρες μακριά. Έτσι, είχαν και οι δύο την έντονη επιθυμία να ξαναζήσουν το ρομαντισμό στη σχέση τους, αλλά και να απολαύσουν τις περιποιήσεις των ειδικών στο spa του ξενοδοχείου που έμειναν, όπου έκαναν διάφορες χαλαρωτικές θεραπείες για να ξεκουραστούν.

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της που είχε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να απολαύσει τον αγαπημένο της σύζυγο, ενώ από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος της πρότεινε αυτήν τη μικρή απόδραση από την καθημερινότητα ενθουσιάστηκε. Τι έκαναν εκεί Τατιάνα και Νίκος; Το σίγουρο είναι ότι δεν προτίμησαν να ξενυχτήσουν σε γνωστά στέκια της περιοχής, αλλά παρέμειναν στο ξενοδοχείο και στην προσωπική τους σουίτα για να αναζωογονήσουν τη σχέση τους.

Η επιστροφή τους στην Αθήνα και στις εργασίες τους τους βρήκε ανανεωμένους, λαμπερούς και πολύ ερωτευμένους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ