Έρωτας - έκπληξη: Ζευγάρι Μπρέμπου και Χωμενίδης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:17
10/11/2014

Έρωτας - έκπληξη: Ζευγάρι Μπρέμπου και Χωμενίδης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτός και αν είναι έρωτας – έκπληξη. Η Γωγώ Μπρέμπου και ο Χρήστος Χωμενιδης είναι ζευγάρι και μάλιστα εδώ κι έναν χρόνο!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η γνωστή ηθοποιός και ο συγγραφέας είναι μαζί από τον περασμένο χειμώνα και κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον «κρυφό» έρωτα που ζουν και για το λόγο αυτό, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε θεατρική πρεμιέρα, προκάλεσαν την έκπληξη.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι δυο τους όταν συναντήθηκαν, είχαν μόλις βγει από δυο μακροχρόνιες σχέσεις: Ο Χωμενίδης είχε πολύχρονο δεσμό με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού (έχουν αποκτήσει μία κόρη) ενώ η Μπρέμπου είχε μόλις πάρει διαζύγιο από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα.

 

 

Μάλιστα, στο θέατρο, όπου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, οι φίλοι τους άρχισαν τα πειράγματα, ενώ ο συγγραφέας φέρεται να σχολίασε: "Ποιος θα ασχοληθεί με τον έρωτα μας; Αν γράψουν γι΄ αυτό, ας γράψουν τουλάχιστον για τον τίτλο του τελευταίου βιβλίου μου", το οποίο παρεμπιπτόντως λέγεται "Νίκη".

 

Πηγή: real life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ