Επιτέλους: Έρχεται ΤΟ απόλυτο σχήμα με Βίσση - Ρέμο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:57
29/5/2013

Επιτέλους: Έρχεται ΤΟ απόλυτο σχήμα με Βίσση - Ρέμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Καιρό είχαμε να πάρουμε χαρά μεγάλη και μάς την έδωσαν η Άννα η Βίσση και ο Αντώνης ο Ρέμος, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι ναι επιτέλους τον χειμώνα θα είναι μαζί στην πίστα!

Χρόνια τώρα περιμέναμε το σχήμα ετούτο, που είχε καταντήσει γιοφύρι της Άρτας. Άνοιξη και καλοκαίρι «χτιζότανε», Σεπτέμβρη «γκρεμιζότανε».

Αλλά αυτή τη φορά η συνεργασία των συνεργασιών είναι γεγονός και την ανακοίνωσαν οι ίδιοι με μεγάλη χαρά. Όσοι βρέθηκαν στη φιλανθρωπική συναυλία στη Λάρνακα το βράδυ της Δευτέρας είχαν την τύχη να απολαύσουν επί σκηνής Βίσση και Ρέμο και στο τέλος να ανακοινώνουν την επικείμενη συνεργασία τους.

Λίγο πριν, η «απόλυτη» αφού τραγούδησε την επιτυχία του Αντώνη «Δυο Ψέματα», τον ανέβασε στη σκηνή κι εκείνος έκανε τις ανακοινώσεις. «Ορίστε! Είμαστε εδώ πρώτη φορά! Από εδώ θα ξεκινήσουμε, από την Λάρνακα, και θα συνεχίσουμε τον Χειμώνα!».

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και οι δύο τους συνέχισαν με την επιτυχία της Βίσση «πράγματα». Όσο για το κέντρο που θα φιλοξενήσει ΤΟ σχήμα, μάλλον θα είναι στη Λ. Συγγρού. Ακόμη, όμως, δεν είναι σίγουρο, όπως επίσης συζητάνε να είναι μουσική παράσταση. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ