Επιστρέφει η Σταμάτη στο Πρωινό mou; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:28
27/6/2011

Επιστρέφει η Σταμάτη στο "Πρωινό mou";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις» λένε και αυτής της άποψης φαίνεται ότι είναι η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και γενικά όλη η παραγωγή του «Πρωινού mou». Και γιατί να την αλλάξουν, δηλαδή, αφού η ομάδα αυτή φέτος κατέκτησε πανηγυρικά και χωρίς δυσκολία την κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας

 

«Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις» λένε και αυτής της άποψης φαίνεται ότι είναι η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και γενικά όλη η παραγωγή του «Πρωινού mou». Και γιατί να την αλλάξουν, δηλαδή, αφού η ομάδα αυτή φέτος κατέκτησε πανηγυρικά και χωρίς δυσκολία την κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω και με διαφορά τους αντιπάλους.

 

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τον Σεπτέμβριο το ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα επιστρέφει έχοντας στο πλευρό του τους ίδιους συνεργάτες, δηλαδή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Βίκυ Παγιατάκη, τον Τάσο Θεοδώρου και την Χριστίνα Γεωργίου. Και όπως όλα δείχνουν και τον Βασίλη Καλλίδη στη μαγειρική, ενώ άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον του Άκη Πετρετζίκη και αν θα συνεχίσει στο «Πρωινό mou» ή θα κάνει δική του εκπομπή, όπως ακούγεται και γράφεται κατά διαστήματα.

 

Ωστόσο, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτη» σύμφωνα με το οποίο δεν αποκλείεται τον Σεπτέμβριο αν δούμε και μία παλιά γνώριμη της εκπομπής, την... Σάσα Σταμάτη. Τι κι αν έφυγε ξαφνικά από το πρωινό κι επεισοδιακά; Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και δεν αποκλείεται να ισχύει και στην περίπτωση αυτή, αφού το ρεπορτάζ έλεγε ότι ήδη συζητιέται το ενδεχόμενο της επιστροφής της. Εξάλλου, Φαίη και Γιώργος από την αρχή δεν ήθελαν να φύγει η Σάσα από την εκπομπή και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στον Θέμο Αναστασιάδη, η Σκορδά έκλαιγε όταν είχε μάθει τα καθέκαστα.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ