Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Βουτσά - Οι αναρτήσεις που συγκινούν και ένα ξεχωριστό βίντεο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:15
26/2/2021

Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Βουτσά - Οι αναρτήσεις που συγκινούν και ένα ξεχωριστό βίντεο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ότι ο σπουδαίος ηθοποιός δεν είναι πια μαζί μας μοιάζει ακόμη και σήμερα μια άσχημη φάρσα!

Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2020 το πρωί όταν μάθαμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο Κώστας Βουτσάς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Έναν χρόνο μετά, η απώλειά του παραμένει νωπή, ειδικά για τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τον θυμούνται πάντα και τον τιμούν και διαδικτυακά όσο πιο συχνά μπορούν.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, άναψε το καντηλάκι και ευχαρίστησε μέσω stories όλους όσους θυμούνται και τιμούν τον πατέρα της

 

 

Η χήρα του σπουδαίου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού μοιράστημε μια γλυκύτατη φωτογραφία με τον γιο τους, Φοίβο, και με το σχόλιό της συγκινεί:

«Θεσσαλονίκη Φεβρουάριος 2017. Όταν ρωτούν τον Φοίβο: "ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;" απαντά "σπουδαιος", με αυτήν την απλοτητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν», γράφει χαρακτηριστικά.

 

.

Τα μηνύματα αγάπης φτάνουν από παντού με την ίδια ένταση. Εμείς ξεχωρίζουμε ένα βίντεο που δημιούργησαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Finos Films με την αφορμή και το μοιραζόμαστε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ