Ένα τραγούδι για την Άννα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:50
19/1/2011

Ένα τραγούδι για την Άννα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Να γράψουν τραγούδια ζήτησε η Άννα Βίσση από τους θαυμαστές της, διοργανώνοντας διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της, annavissilive.com.

Να γράψουν τραγούδια ζήτησε η Άννα Βίσση από τους θαυμαστές της, διοργανώνοντας διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της,  annavissilive.com.

Όπως αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της: «Είναι μια δική μου ιδέα, μια ανάγκη να σας γνωρίσω καλύτερα. Σας βλέπω, σας ξέρω, ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά με πολύ ταλέντο». Ο διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε ερασιτέχνες και όχι σε επαγγελματίες. Όπως ξεκαθαρίζει η γνωστή τραγουδίστρια: «Για τα παιδιά που γράφουν, προκειμένου να εκφραστούν και δεν βρήκαν ποτέ την ευκαιρία να ακουστούν κάπου τα τραγούδια τους. Αυτή θα είναι η δική μας επικοινωνία, θέλω να ακούσω την ψυχή σας», λέει χαρακτηριστικά. Τέλος, εξήγησε ότι ένα από αυτά τα τραγούδια θα κερδίσει και θα βρει το δρόμο του... Ενώ έδωσε τη δική της συμβουλή στους υποψήφιους συνθέτες και στιχουργούς: «Γράψτε ελεύθερα, με αυθορμητισμό. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό και στην καρδιά».

Αν λοιπόν διαθέτετε ταλέντο, δεν έχετε παρά να το αποφασίσετε. Και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο/η τυχερός/-ή που θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ