Έλτον Τζον: Κήρυξε άγριο πόλεμο στους Ντόλτσε & Γκαμπάνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:44
16/3/2015

Έλτον Τζον: Κήρυξε άγριο πόλεμο στους Ντόλτσε & Γκαμπάνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οργισμένο το ξέσπασμα του θρυλικού μουσικού ενάντια στο διάσημο δίδυμο της μόδας, θέλοντας να υπερασπιστεί με πάθος τους γιους του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>Άγριος πόλεμος </strong>ξέσπασε ανάμεσα στον <strong>σερ Έλτον Τζον</strong> (sir Elton John) και τους <strong>Ντομένικο Ντόλτσε</strong> (Domenico Dolce) και <strong>Στέφανο Γκαμπάνα </str

Άγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) και τους Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) και Στέφανο Γκαμπάνα (Stefano Gabbana).

Το διάσημο δίδυμο της μόδας μίλησε στο ιταλικό περιοδικό Panorama και μεταξύ άλλων στάθήκε με πάθος ενάντια στα παιδιά που δεν γεννούνται δια της φυσικής οδού.

"Όχι στα χημικά παιδιά: Η ζωή έχει μια φυσική ροή, υπάρχουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να τροποιοιούνται", δήλωσαν οι σχεδιαστές που, σημειωτέον, υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από 15 χρόνια πριν χωρίσουν το 2005, ενώ συνέχισαν να εργάζονται μαζί.

Οι Ντόλτσε και Γκαμπάνα μιλούν για "συνθετικά παιδιά" που έρχονται από "ενοικιαζόμενες μήτρες" και ο 67χρονος σταρ, ο οποίος έχει δυο γιους με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις (Danid Furnish) τους οποίους απέκτησε μέσω της ίδιας παρένθετης μητέρας, βγήκε από τα ρούχα του και απάντησε με οργή και... μποϊκοτάζ.

"Πώς τολμάτε να αναφέρεστε στα παιδά μου ως 'συνθετικά'. Και ντροπή σας που κουνάτε τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια σας κρίνοντας την εξωσωματική γονιμοποίηση -ένα θαύμα που επίτρεψε λεγεώνες ανθρώπων που αγαπιούνται, τόσο στρέιτ αλλά και γκέι, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά", έγραψε στο Instagram o Έλτον Τζον δίπλα σε μια φωτογραφία των σχεδιαστών που πόσταρε ενώ η όλη επίθεση είχε και συνέχεια πρακτικού περιεχομένου.

"Η αρχαϊκή σας σκέψη είναι εκτός πραγματικότητας, όπως είναι και η μόδα σας. Δεν θα φορέσω ποτέ ξανά Dolce and Gabbana", έγραψε ο Τζον προσκαλώντας και όλο τον κόσμο να κάνουν το ίδιο μέσα από την κίνηση μποϊκοτάζ που ξεκίνησησε με το hashtag #BoycottDolceGabbana".

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ