Έλλη Παπαγελή: Το πιο ακραίο που έκανε άντρας για εκείνη & με πόσους έχει πάει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:47
23/2/2017

Έλλη Παπαγελή: Το πιο ακραίο που έκανε άντρας για εκείνη & με πόσους έχει πάει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι κατά καιρούς δηλώσεις της έχουν συζητηθεί είτε αυτές αφορούσαν την πολιτική είτε την προσωπική της ζωή και σε συνέντευξή της στο περιοδικό DownTown η Έλλη Παπαγγελή βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όσον αφορά παλαιότερη δήλωσή της πώς εχει πάει με 8 άντρες εξηγεί:

«Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική  και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.»

Ερωτώμενη ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για εκείνη, απαντά:

«Έχει συμβεί το εξής στενάχωρο γεγονός:  κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό του. Μετά από έντονο τσκακωμό, με πήρε τηλέφωνο προειδοποιώντας με ότι θα τρακάρει επίτηδες. Το έκανε και μάλιστα χτύπησε σοβαρά. Αυτόπου  μου κόστισε και ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου, ήταν ότι δεν τον πίστεψα και δεν έδωσα σημασία.Όταν με πήραν οι φίλοι του από το νοσοκομείο, έπαθα σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου.Από τότε έχω γίνει ποιο ευαίσθητη και σκέφτομαι πρώτα τον άλλο και μετά εμένα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ