Ελένη σε Ματέο: Πρώτη φορά που αγαπάω τόσο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:07
28/11/2011

Ελένη σε Ματέο: "Πρώτη φορά που αγαπάω τόσο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύ καιρό το περιμέναμε, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι και με την πρώτη επίσημη (πιο επίσημη δεν γίνεται) δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Γιατί μπορεί το υπέρλαμπρο και... κυνηγημένο ζεύγος

Πολύ καιρό το περιμέναμε, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι και με την πρώτη επίσημη (πιο επίσημη δεν γίνεται) δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Γιατί μπορεί το υπέρλαμπρο και... κυνηγημένο ζεύγος να έκανε εμφάνιση πέρυσι σε θεατρική παράσταση, όμως, ένα άγχος κι ένα κρυφτό με τον φακό, έπαιξε. Τούτη τη φορά υπήρχε άριστη... συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Και που έκανε το ζεύγος το ντεμπούτο του; Στα μπουζούκια. Γιατί καλό το θέατρο και η κουλτούρα, αλλά τον έρωτα τον βροντοφωνάζεις και τον άδεις μόνο στα μπουζούκια. Και το αυτό έκανε η Ελένη, η οποία πήρε αγκαζέ τον Ματέο και πήγαν με... υψηλή παρέα να απολαύσουν πρώτο τραπέζι πίστα την κουμπάρα, Νατάσσα Θεοδωρίδου. Μενεγάκη, Ματέο, Δημήτρης Κοντομηνάς, Ηλίας Κοκοτός και Ανδρέας Κουρής απόλαυσαν το πρόγραμμα του «Βοτανικού» με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου, όμως ο κόσμος απόλαυσε το ερωτευμένο ζεύγος του πρώτου τραπεζιού.

Ήταν να μην αποφασίσουν να... ντεμπουτάρουν τον έρωτα τους. Άπαξ και το έκαναν, τύφλα να έχουν άλλοι ερωτευμένοι μπροστά τους. Τα σορόπια που έφευγαν από εκείνους, ήρθαν και χύθηκαν στην πίστα και λίγο έλειψε να κολλήσει το 12ποντο της κουμπάρας. Μιλάμε για τέτοιον έρωτα. Δεν έπαιρνε ο ένας τα μάτια του από τον άλλον. Μόνο η Ελένη έκανε κάποια μικρά διαλλείματα για να ρίξει το γαρύφαλλο στην κουμπάρα.

Και μετά πάλι έστρεφε το ενδιαφέρον της στον Ματέο. Μέχρι που σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, η Ελένη τού αφιέρωσε στο αυτί το όλο νόημα άσμα: «Πρώτη φορά που αγαπάω τόσο». Και να η συγκίνηση για τον Μαθιό, τον οποίο τον έβλεπες, ήθελε να ρίξει  ερωτικό ασπασμό στην αγαπημένη του, αλλά κρατιόταν. Έτσι, περιορίστηκε στο να έχει όλο το βράδυ το χέρι του στον ώμο της και να τον χαϊδεύει... Αχ, βαχ. Τούτος είναι έρωτας....

Ήταν , όμως και τα τραγούδια που βοηθούσαν στην ατμόσφαιρα. Μαρινέλλα, Θεοδωρίδου είναι να κόβεις φλέβες και να ορκίζεσαι αιώνια αγάπη ο ερωτευμένος... «Για σένανε μπορώ, λεπρό να τον φιλήσω...» Μπορείς να φανταστείς. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ