Ελένη: Η αποκάλυψη της για την εγκυμοσύνη της Καμπούρη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:32
4/2/2016

Ελένη: Η αποκάλυψη της για την εγκυμοσύνη της Καμπούρη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις πριν λίγες μέρες, μέσα από το Πρωινό αποκάλυψαν ότι η Δέσποινα Καμπούρη περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, η παρουσιάστρια είναι 5 μηνων έγκυος!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Βλέπετε, η Καμπούρη δεν ήθελε να γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της και προσπάθησε με κάθε τρόπο να την κρατήσει "κρυφή". Έτσι, λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τα ευχάριστα, ενώ κανείς τους δεν αποκάλυψε το γλυκό της "μυστικό". 

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη ήταν και η Ελένη Μενεγάκη!

 

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι γνώριζε για την Καμπούρη.

«Να σας πω την αλήθεια μου εγώ το ήξερα, αλλά δεν το είχα πει. Αν το είχα πει σε εσάς θα είχε μαθευτεί. Γιατί να το πω; Αυτά που δεν μου αρέσουν να κάνω;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού και όταν εκείνοι είπαν ότι μάλλον είναι αγοράκι, η Ελένη με πονηρό ύφος είπε: «Μάλλον; Δεν μιλάω»....

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ