Ελένη Γερασιμίδου: Το άνοιγμα του Μega, ο ρόλος της «Παρθένας», οι πόντιοι και το «Big Brother»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
23/2/2020

Ελένη Γερασιμίδου: Το άνοιγμα του Μega, ο ρόλος της «Παρθένας», οι πόντιοι και το «Big Brother»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνομα της Ελένης Γερασιμίδου έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες και θα την θυμάται πάντα ως Παρθένα Ουσταμπασίδου. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τα σίριαλ στα οποία έπαιξε, την επιστροφή του Mega και για πολλά άλλα.

Είσαι ένα από τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στη μυθοπλασία του Mega. Πώς αισθάνεσαι που το κανάλι είναι και πάλι στον αέρα;

Δεν είμαι απλά ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν στο Mega, αλλά έχω τις περισσότερες σειρές μου εκεί, με πρώτη-πρώτη «Τα απίστευτα κι όμως ελληνικά» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» με τον Λάκη Λαζόπουλο, που ήταν τεράστια επιτυχία του Mega, και το «Εμείς και εμείς». Τα πιο πολλά τηλεοπτικά τα έχω κάνει στο Mega και χαίρομαι πολύ που άνοιξε το Μεγάλο Κανάλι.

Το σίριαλ «Εμείς κι εμείς» παίζει και πάλι. Εσύ έκανες τον ρόλο της Παρθένας Ουσταμπασίδου, μιας Πόντιας που άφησε εποχή. Τι θυμάσαι από τότε;

Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Mega μου πρότειναν να μείνω. Περάσαμε πολύ ωραία με τους συναδέλφους, αγαπηθήκαμε. Είχαμε πολλές αστείες στιγμές, με γέλια και σαρδάμ. Στα γυρίσματα κουραζόμασταν πολύ, αλλά περνούσαμε ωραία. Ο κόσμος με φώναζε «Παρθένα», χαιρόταν, και ακόμα και αυτοί που δεν ήταν Πόντιοι το διασκέδαζαν. Οι Πόντιοι από την παρουσία μου στο σίριαλ αισθάνονταν ότι δικαιωνόταν η ποντιακή φυλή και ήταν ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις τους.

Πώς σου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό αρχίζει και πάλι το «Big Brother»;

Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, μέσα στα πλαίσια των εκμαυλιστικών εκπομπών. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Και τι έχουμε να δούμε ακόμα… Δεν μου αρέσει να καθορίζει τη ζωή μου και τις πράξεις μου ο φακός της τηλεόρασης, που μπαίνει στις προσωπικές μου στιγμές. Γίνεται παραβίαση προσωπικών δεδομένων με την άδεια κάποιων ανθρώπων, που νομίζουν ότι έτσι θα γίνουν διάσημοι.

Αν σου έλεγε η κόρη σου ότι θα πάει, τι θα της έλεγες;

Δεν θα μου το έλεγε ποτέ η κόρη μου, γιατί δεν την ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η Αγγελική ασχολείται με σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτις και δεν την απασχολεί αυτού του είδους η δημοσιότητα.

Πολλές κοπέλες από τα ριάλιτι ομορφιάς ασχολούνται με την ηθοποιία. Πώς σου φαίνεται;

Η ηθοποιία πρέπει να ασκείται με ευθύνη, γνώση και εμπλουτισμό των εκφραστικών μας μέσων. Αν όλα αυτά είναι πρόθυμη μια κοπέλα που θεωρείται όμορφη να τα πραγματοποιήσει, τότε καλώς. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι ο επαγγελματικός μας χώρος είναι γεμάτος από πανέμορφες και ταλαντούχες συναδέλφους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ