Εξιτήριο για τον Θάνο Πλεύρη: Εύχομαι υγεία ακόμη και αυτούς που ευχήθηκαν τον θάνατό μου [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:30
2/12/2016

Εξιτήριο για τον Θάνο Πλεύρη: "Εύχομαι υγεία ακόμη και αυτούς που ευχήθηκαν τον θάνατό μου" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσιο τέλος στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο με εικόνα σήψης λόγω σοβαρής επιπλοκής ύστερα από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Ο πρώην βουλευτής παρέμεινε αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους δικούς του ανθρώπους κι όχι μόνο να αγωνιούν για εκείνον, ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο και νίκησε τη μάχη κι έτσι πήρε εξιτήριο σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 14.00 από το Ιατρικό Κέντρο.

Τα λόγια που είπε βγαίνοντας από τη κλινική πραγματικά συγκλονίζουν.

"Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά τον αγώνα που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς, είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδιού της ανάρρωσης. Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Ακόμη και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου, εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Έχω ένα επόμενο στάδιο, που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για κάποιες εβδομάδες. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου"

Φανερά συγκινημένος, μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε "την σύζυγό του και την οικογένειά του, καθώς και τον ανώνυμο κόσμο που παρακολούθησε την περιπέτεια της υγείας του, ενώ ζήτησε με αφορμή τη δική του περιπέτεια, να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Ιδού και το βίντεο

Loading the player ...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ