Έγκυος το πρώην κορίτσι του Κανάκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:08
14/4/2011

Έγκυος το πρώην κορίτσι του Κανάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλο και μεγαλώνει το κλαμπ με τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες. Τελευταίο μέλος (προς το παρόν) είναι το πρώην κορίτσι του Αντώνη Κανάκη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Όπως διαβάζουμε στο Hello, η γνωστή τήλε- ψυχολόγος διανύει τον τρίτο

 

Όλο και μεγαλώνει το κλαμπ με τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες. Τελευταίο μέλος (προς το παρόν) είναι το πρώην κορίτσι του Αντώνη Κανάκη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Όπως διαβάζουμε στο Hello, η γνωστή τήλε- ψυχολόγος διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και για το λόγο αυτό αποχωρίστηκε την ξανθιά της κόμη, προτιμώντας τη σιγουριά (για τέτοιες περιπτώσεις) της καστανής απόχρωσης.

 

Μάλιστα, με μία πρώτη ματιά στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ούτε που καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για την Κουτσοσταμάτη, η οποία όμως ακόμη και με αυτό το λουκ παραμένει το ίδιο γοητευτική. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, η γνωστή τήλε-ψυχολόγος, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού τον Ιούνιο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ