Έγκυος η Φαίη Σκορδά; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:12
12/5/2010

Έγκυος η Φαίη Σκορδά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τις τελευταίες μέρες αυτό το ερώτημα κυριαρχεί στα γραφεία του Αlter. Όσο για την ίδια τη Φαίη; Απαντάει με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο σε όποιον τη ρωτάει, αλλά τίποτα παραπάνω.

Τις τελευταίες μέρες αυτό το ερώτημα κυριαρχεί στα γραφεία του Αlter. Όσο για την ίδια τη Φαίη; Απαντάει με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο σε όποιον τη ρωτάει, αλλά τίποτα παραπάνω.

Πώς φούντωσαν οι φήμες στο κανάλι ότι η παρουσιάστρια κρατάει καλά κρυμμένο ένα γλυκό μυστικό; Κάποιοι συνεργάτες της έχουν να το λένε τον τελευταίο καιρό ότι η Φαίη δεν αντέχει τις μυρωδιές στη διάρκεια της εκπομπής, ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη σιλουέτα της. Θα πείτε, για νύφη πάει η κοπέλα, να μη χάσει κάνα 2 κιλά για να είναι πιο όμορφη τη μεγάλη μέρα;

Έντονες όμως είναι και οι συζητήσεις ότι ναι μεν πηγαινοερχόταν στη Θεσσαλονίκη για το νυφικό της, αλλά η τελευταία πρόβα δεν έχει γίνει ακόμα και η ημερομηνία είναι ανοιχτή για να γίνει ελάχιστες μέρες πριν από το γάμο. Γιατί άραγε; Και πώς εξηγείται το γεγονός ότι στη ζωντανή σύνδεση που είχε με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο - οι οποίοι μία μέρα πριν είχαν συναντηθεί με τον Γιώργο Λιάγκα- εκείνοι έφεραν μαζί τους ένα κόκκινο παιδικό φορμάκι και τη ρώτησαν «Είναι αλήθεια; Σύντομα...»; Και μπορεί η Φαίη να τα έχασε προς στιγμήν, αλλά όταν συνήλθε από την έκπληξη, χαμογέλασε και τους απάντησε διπλωματικά: «Ε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί». Τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν μια ωραία οικογένεια. Τώρα, αν το πρώτο μέλος της είναι ήδη στο δρόμο, θα φανεί σύντομα. Άλλωστε, λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 20 Ιουνίου που θα γίνει ο γάμος στο «Ιsland» στη Βάρκιζα. Μόνο που ίσως χρειαστεί να αναβάλουν το υπερπόντιο ταξίδι του μέλιτος που ετοιμάζουν για το καλοκαίρι!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ