Έγκυος για τέταρτη φορά η Κάτια Ζυγούλη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:18
9/3/2016

Έγκυος για τέταρτη φορά η Κάτια Ζυγούλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το τέταρτο παιδί τους αναμένεται να αποκτήσουν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα πάντα με το Poeple, η εγκυμοσύνη της Κάτιας είναι προχωρημένη και δεν βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, στους πρώτους μήνες όπως θα φαντάζονταν κανείς. 

 

Ρουβάς και Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την πρωτότοκη Αναστασία που είναι πλέον 8 ετών, γεννημένη στις 2 Νοεμβρίου 2008, τον 5χρονο Αλέξανδρο που γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2011 και την μικρή τρίχρονη Αριάδνη που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2013. 

Ρουβάς και Ζυγούλη δεν έχουν παντρευτεί και όλοι αναμέναμε το γάμο του ζευγαριού, ενώ οι δυο τους ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά. Πρόσφατα ο Ρουβάς, βρέθηκε στο πλευρό των προσφύγων και πήρε στην αγκαλιά του μωρά που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Oι τελευταίες φωτογραφίες της Ζυγούλη στο Instagram εστιάζουν στο πρόσωπο και φυσικά αναμένουμε την επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ