Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:27
6/1/2016

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή και προδομένος από την καρδιά του ο Μάκης Ψωμιάδης αργά σε ηλικία 67 ετών. Εισήχθη χθες εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ελπίς, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε μια ώρα μετά.

Ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΑΕΚ υπήρξε μία πληθωρική φιγούρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1948 στην Καβάλα. Το 1988 έγινε πρόεδρος στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Επειτα ασχολήθηκε με τη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ της οποίας υπήρξε και πρόεδρος. Εκτός της ΑΕΚ ασχολήθηκε και με άλλες ομάδες, όπως οι Εθνικός, Ακράτητος και Καβάλα.

Τον Απρίλιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς είχε κριθεί ένοχος για υπεξαίρεση 21.5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ στο διάστημα 2001 έως και 2003 όταν και ήταν πρόεδρος.

Παράλληλα ήταν και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 όταν και συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει. Για την υπόθεση αυτή καταδικάστηκε σε 4.5 χρόνια και 35.000 ευρώ πρόστιμο με αναστολή. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2015.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ