Εφιάλτης για την Εύα Καϊλή: Τα απειλητικά μηνύματα από «φανατικό θαυμαστή» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:15
20/10/2016

Εφιάλτης για την Εύα Καϊλή: Τα απειλητικά μηνύματα από «φανατικό θαυμαστή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έναν εφιάλτη έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα η Εύα Καϊλή, εξαιτίας φανατικού «θαυμαστή», ο οποίος την ακολουθούσε κυριολεκτικά παντού και πάντα, ενώ τη βομβάρδιζε καθημερινά με αισχρά κι απειλητικά μηνύματα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο άνδρας είχε φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για να είναι κοντά της και αυτό στάθηκε η αφορμή για να καταθέσει εκείνη ασφαλιστικά μέτρα.

 

Αστυνομικός από την ασφάλεια της Καϊλή δήλωσε στο δικαστήριο:

«Ο άνθρωπος έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες για να τη βρει. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι εκεί έπρεπε αναγκαστικά να δώσει τα στοιχεία του. Φυσικά όταν μάθαμε ότι την ψάχνει αναγκάστηκε να φύγει και από εκει με αστυνομικούς».

Μάλιστα, ο άντρας προσπάθησε να την πλησιάσει πολλές φορές, ενώ μία φορά χρειάστηκε οι άντρες της ασφάλειάς της να τη φυγαδεύσουν: 

«Θυμάμαι μια παρουσίαση σε βιβλιοπωλείο, όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ένα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου 2015 σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο όπου είχε παρευρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και επειδή η κυρία Καϊλή φοβήθηκε αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου».

 

Μάρτυρας στο δικαστήριο κατέθεσε πως ο άντρας δε δίστασε να της στείλει μέχρι και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο:

«Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο! H κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ