Έφη Θώδη: «Την αλήθεια λέω! Θα τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:22
20/2/2017

Έφη Θώδη: «Την αλήθεια λέω! Θα τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όταν τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές, η Έφη Θώδη είχε δηλώσει πως έχει λάβει πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ουάσιγκτον, οι πιο πολλοί θεώρησαν πως μας έκανε πλάκα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τώρα, όμως, μέσα από την εφημερίδα Espresso, η Θώδη επανέρχεται στο θέμα και μας διαβεβαιώνει πως ισχύει η πρόσκληση και εξηγεί πως το deal κλείστηκε μέσω του Έλληνα μάνατζέρ της στην Αμερική και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον του νέου πλανητάρχη:

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου.

Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο».

Τέλος, δεν κρύβει τη μεγάλη συμπάθεια που έχει για τον Τραμπ, ενώ υποστηρίζει πως «μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ και στην Ελλάδα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ