Έφη Αλεβίζου: Η είδηση που την έκανε να λυγίσει στον τηλεοπτικό αέρα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:12
9/8/2021

Έφη Αλεβίζου: Η είδηση που την έκανε να λυγίσει στον τηλεοπτικό αέρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Έφη Αλεβίζου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha. H δημοσιογράφος μιλώντας στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου αναφέρθηκε στην είδηση που την έκανε να λυγίσει. Όπως λέει αυτή ήταν και η πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή.

Έχοντας χρόνια στον χώρο και μακρά πορεία, ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας στην TV και ποια η πιο δύσκολη;

Η καλύτερη ήταν – ίσως και γιατί ήταν η πιο πρόσφατη – το ζωντανό που βγάλαμε με την είδηση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μια από τις «στιγμές» της γενιάς μας! Σαν να ξεπλύθηκε αυτή η τεράστια ντροπή της νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Την πιο δύσκολη ας την ξεχάσουμε. Νομίζω ότι έχουμε όλοι ανάγκη να παραμείνουμε σε ένα πιο ευχάριστο και καλοκαιρινό mood!

Υπάρχουν φορές που η δημοσιογραφική ιδιότητα συγκρούεται με τα ανθρώπινα συναισθήματα και δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί;

Προφανώς, Πάρα πολλές φορές μάλιστα. Για παράδειγμα, στη διάρκεια του live στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, τα συναισθήματα μου ένιωσα να με κυριεύουν. Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση, από την άλλη, όμως, ήταν μια αληθινή ανθρώπινη αντίδραση. Είτε είσαι μπροστά είτε πίσω από την κάμερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ