Έδωσε αίμα για φίλο του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:50
28/1/2008

Έδωσε αίμα για φίλο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μεγάλη έκπληξη ένιωσαν το προσωπικό του Τζάνειου Νοσοκομείου και οι ασθενείς του όταν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής είδαν τον Σάκη Ρουβά να κινείται στους διαδρόμους του νοσοκομείου αναστατωμένος!

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Μεγάλη έκπληξη ένιωσαν το προσωπικό του Τζάνειου Νοσοκομείου και οι ασθενείς του όταν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής είδαν τον Σάκη Ρουβά να κινείται στους διαδρόμους του νοσοκομείου αναστατωμένος!

Τι συνέβη και ο Σάκης βρέθηκε στο Τζάνειο ξημερώματα Κυριακής; Πριν πάει ο νους σας στο κακό, να σας ενημερώσουμε πως ο καλλιτέχνης δεν πήγε στο νοσοκομείο για κάποιο προσωπικό του πρόβλημα, αλλά επειδή πληροφορήθηκε πως μεταφέρθηκε εκεί, σοβαρά τραυματισμένος, ένας φίλος του από την Κέρκυρα.

Ο άγνωστος νεαρός και φίλος του Σάκη έτρεχε με τη μηχανή του σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος στη μέση του δρόμου. Κάποιοι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και σε λίγη ώρα τον είχαν μεταφέρει, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στα επείγοντα περιστατικά.

Ο Σάκης πληροφορήθηκε από την αδερφή του φίλου του τι είχε συμβεί. Έτσι, λοιπόν, έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθεί και όχι μόνο Ο νεαρός χρειαζόταν επειγόντως μετάγγιση αίματος. Ο Σάκης, δίχως δεύτερη σκέψη, ήταν αυτός που έδωσε αίμα, και ας φοβάται τις σύριγγες! Φυσικά, ο τραγουδιστής δεν θα έτρεχε για τον οποιονδήποτε μέσα στα άγρια χαράματα. Οι δύο άντρες ήταν κολλητοί φίλοι μέχρι την εφηβεία τους, όταν ο Σάκης άφησε την Κέρκυρα για να έρθει στην Αθήνα και να κάνει καριέρα.

Μάλιστα, δεν έφυγε αμέσως από το νοσοκομείο, αλλά παρέμεινε επί τρεις ώρες για να παρακολουθήσει την κατάσταση της υγείας του φίλου του. Αφού, λοιπόν, βεβαιώθηκε πως δεν διέτρεχε πλέον κάποιο σοβαρό κίνδυνο έφυγε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και την Τετάρτη που ο τραυματίας βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου ο Σάκης τηλεφωνούσε καθημερινά να μάθει νέα του, αναπτερώνοντάς του το ηθικό με κάθε τρόπο. Τέλος καλό, όλα καλά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ