Εβελίνα Παπούλια: Η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη Μενεγάκη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:27
1/4/2021

Εβελίνα Παπούλια: "Η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη Μενεγάκη"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα είπε η ηθοποιός στα "Μεσάνυχτα"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά "Δύο Ξένοι" και το κατά πόσο ο ρόλος της ως Μαρίνα Κουντουράτου ήταν βασισμένος στην Ελένη Μενεγάκη.

"Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μη γεννήσω το παιδί με ωροσκόπο που δε μου άρεσε"

 

Η ίδια αρνήθηκε ότι υποδυόταν την Ελένη Μενεγάκη στη δημοφιλή σειρά, τονίζοντας ότι η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη στο θέμα της ενέργειας που έβγαζε στον αέρα της εκπομπής. "Ήταν κόντρα ρόλος αυτός για μένα και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι εγώ είμαι αυτό. Ίσχυε ότι ήταν βασισμένος στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά όχι ότι θα έπαιζα εγώ την Ελένη. Ήταν στην έννοια του πρωινού και πως το κάνει η Ελένη αλλά εγώ δεν βασίστηκα επάνω στην Ελένη.Θα μπορούσαμε να πούμε ότι φυσιογνωμικά ναι ταιριάζαμε με μπλε μάτι, ξανθό μαλλί αλλά την ενέργεια που είχε η Μαρίνα Κουντουράτου, δεν την είχε η Ελένη ποτέ", είπε.

 

Η ίδια συμπλήρωσε λέγοντας: "Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο συγκλονιστικό σενάριο και δέσαμε με τους ρόλους. Βέβαια κάναμε ένα μήνα πρόβες, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία σειρά. Απλά διαβάζεις το σενάριο και ξεκινάς" πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ