Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:23
17/10/2014

Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την Δήμητρα Λιάνη και τις δύσκολες στιγμές που περνά, μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάνης. 

Ο πρώην υπουργός είναι ξάδελφος της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου και μιλά για τη συγγενική τους σχέση, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω αυτής, ενώ αποκαλύπτει ότι η ξαδέλφη του, με την οποία δεν έχουν πλέον σχέσεις, περνά δύσκολα.

 

 «Με απογοήτευσαν τραγικά συνάδελφοι. Η δημοσιογραφία είναι άτιμο επάγγελμα. Φέρει αντιζηλία και φθόνο. Έφυγα από «Τα Νέα» και ξεκίνησα το ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της πολιτικής εξαιτίας της απογοήτευσης μου από ένα συνάδελφο. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην πολιτική. Ήμουν στο Χέρφιλντ, στην πιο σημαντική αποστολή της ζωής μου, και η εφημερίδα αποφάσισε να με αντικαταστήσει όχι γιατί δεν ήμουν καλός, αλλά γιατί δεν έγραφα επικριτικά άρθρα για τη Δήμητρα Λιάνη. Ήταν αίμα μου, πρώτη μου ξαδέλφη. Την έκρινα πολύ αυστηρά αργότερα, αλλά τότε δεν μπορούσα να αρχίσω τις ύβρεις και τα κουτσομπολιά. Ήταν κατώτερα και της συγγένειας αλλά και της προσωπικότητας μου. Ήταν εξοργιστικό και ασεβές» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι η συγγενική του σχέση με την Λιάνη του στοίχισε στο παρελθόν. «Σε βάθος χρόνου μάλλον με ωφέλησε πολύ. Μου στοίχισε τότε, αλλά το .πάλεψα. Από τη μια στιγμή στην άλλη όλοι λειτουργούσαν σαν να είχαν ξεχάσει ποιος ήμουν. Παρά την τεράστια πορεία μου και την παρουσία μου επί χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία, άρχισαν να με αποκαλούν απαξιωτικά «ο ξάδελφος». Για δύο χρόνια δεν έγραφαν καν το όνομα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είπε.

 

Εξάλλου, όπως παραδέχεται, το γεγονός αυτό τον είχε πληγώσει αφάνταστα. «Το καθάρισα όμως μόνος μου. Τους απέδειξα ότι δεν είμαι «ο ξάδερφος», αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να σταθεί στην πολιτική»

Τέλος, αποκαλύπτει ότι με την ξαδέλφη του δεν μιλάνε σήμερα, ενώ εκείνη περνά δύσκολες στιγμές. «Η Δήμητρα έχει μια πολύ δύσκολη και περιορισμένη στον εαυτό της ζωή. Ίσως να είναι και δικό μου το λάθος που δεν σπάω αυτό τον αποκλεισμό. Περνά δύσκολα. Δεν το πιστεύει κανείς. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Σέβομαι τη Δήμητρα Ξέρω πόσο άσχημα πέρασε, αλλά και τα μεγάλα λάθη που έκανε. Όπως φυσικά γνωρίζω και τα δικά μου» δήλωσε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ