Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:40
25/5/2018

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδυκτίου έχει γεμίσει με αγωνία τους φίλους του δημοφιλούς ηθοποιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Esperesso ο Κώστας Ευριπιώτης άρχισε να αισθάνεται άσχημα κατά τη διάρκεια των προβών για την παράσταση "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης" και αντί για τη σκηνή, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου εντοπίστηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», αναφέρει πηγή της εφημερίδας.

Όπως μεταφέρει ο ίδιος άνθρωπος στην Espresso, η επέμβαση του ηθοποιού πήγε καλά. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Μάλιστα, φαίνεται ο Κώστας Ευριπιώτης να ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του και το ρόλο του ανέλαβε πια ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Οι φωτογραφίες στη συνέχεια είναι από την παράσταση με τους δυο πρωταγωνιστές στον ίδιο ρόλο... Εμείς να ευχηθούμε περαστικά..

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ