Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Αλεξανιάν- Η απώλεια που της κόστισε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:26
9/8/2016

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Αλεξανιάν- Η απώλεια που της κόστισε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. 

Επρόκειτο για την αγαπημένη της θεία Ιουλία, με την οποία ήταν στενά συνδεδεμένη και στο post που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο, δεν είχε παρά μόνο καλά λόγια να πει για εκείνη.

 

«Έφυγε η θεία Ιουλία… Η αγαπημένη μου θεία Ιουλία!!!! Μόνο καλοσύνες έχω να θυμάμαι. Αγκαλιές, χάδια και χατίρια. Το γέλιο σου και την μερέντα που κάθε απόγευμα μας έδινες τα καλοκαίρια στον Ωρωπό. Εκεί που σε θυμάμαι τα μεσημέρια να διαβάζεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Θα μας λείψεις… αλλά όσοι σε ξέραμε θα κρατήσουμε στην ψυχή μας την αγάπη που απλόχερα μας έδωσες. Την υπομονή σου θα θυμάμαι στα δύσκολα, που εσύ τα έκανες εύκολα. Τι να πω για τα παιδιά σου. Αυτά που με τόση λατρεία μεγάλωσες… Τι να πω για την κόρη σου τη Δέσποινα που δεν θα βρίσκω λόγια για να της απαλύνω τη φυγή σου. Σαν φυλαχτό θα κρατήσω την αγάπη σου για όλους εμάς που αφήνεις πίσω και την σφιχτή αγκαλιά σου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ