Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Αραβανή! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:14
20/1/2015

Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Αραβανή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν την Ευαγγελία Αραβανή ερωτευμένη με πασίγνωστο εφοπλιστή και να περνά ζάχαρη στο πλευρό του, όμως, το όμορφο μοντέλο ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. 

Ο πατέρας της Ευαγγελίας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο και η σκέψη της είναι κυρίως στην οικογένεια της. Μάλιστα, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Κύπρο δεν της επιτρέπουν να περνά πολύ χρόνο με τον πατέρα της.

 

Με τις δύσκολες ώρες της Αραβανή ασχολήθηκαν και στο Πρωινό, όπου η Σάσα Σταμάτη δεν περιορίστηκε μόνο στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μοντέλο, αλλά επέστρεψε με νέες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Γιώργο Μελισσανίδη. Όπως είπε, λοιπόν, το νεόκοπο ζευγάρι «ψιλοκρύβεται», ενώ η ψυχολογική κατάσταση της Ευαγγελίας λόγω του πατέρα της δεν είναι η καλύτερη.

 

 

Ωστόσο, όπως ακούσαμε, το μοντέλο και παρουσιάστρια πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα- Κύπρο και μοιράζεται στιγμές με τον εφοπλιστή είτε στο σπίτι του είτε στο σκάφος του μιας και μένει μόνος του.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ