Δύσκολες ώρες για Βαρδή: Έχει μείνει παράλυτος! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:19
16/5/2014

Δύσκολες ώρες για Βαρδή: Έχει μείνει παράλυτος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βαρδής με τις αποκαλύψεις που έκανε για την πορεία της υγείας του πατέρα του, Αντώνη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και όπως αποκαλύπτει ο γιος του, έχει μείνει παράλυτος από τη μισή πλευρά και είναι ανίκανος να περπατήσει, ενώ παραδέχεται ότι πλέον  η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ελεγχόμενη!

«Φυσικά και είναι σε θέση να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει», αποκαλύπτει ο Γιάννης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Και προσθέτει: «η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη. Πλέον, δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία».

Ωστόσο, όπως λέει, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως εναπόκειται στην ψυχολογία του πατέρα του και το πόσο θα το παλέψει.

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ο πατέρας μου πληρώνει για κάτι που έκανε στη ζωή του. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ίσως να είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι για να το κατονομάσω. Σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται», λέει.

Και ο ίδιος, όμως, εξαιτίας του προβλήματος του πατέρα του, κλαίει συχνά. "Δεν του έχουμε κρύψει τίποτα! Προσπαθούμε να διατηρούμε το χαμόγελό μας, όσο δύσκολο κι αν είναι. Υπάρχουν δύο τρόποι συμπεριφοράς: της γυναίκας του, που είναι υπερπροστατευτική και η δική μου, η οποία είναι αντρίκια και φιλική» αποκαλύπτει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ