Δούνια: Η αποστομωτική απάντηση για τις γυμνές φωτογραφίες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:37
19/1/2015

Δούνια: Η αποστομωτική απάντηση για τις γυμνές φωτογραφίες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Νόνη Δούνια κατεβαίνει υποψήφια στον Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, τα σεξιστικά σχόλια για εκείνη έδωσαν και πήραν κυρίως στα social media. 

Μάλιστα, οι γυμνές φωτογραφίες που είχε κάνει στο παρελθόν ως μοντέλο, ήταν για πολλούς ο... πολιτικός αντίλογος στην υποψηφιότητα της. Τι απαντά, όμως, η Δούνια για την επίθεση που δέχτηκε και τις γυμνές φωτογραφίσεις;

 

«Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες. Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση» είναι η αποστομωτική της απάντηση.

 

Πηγή: περιοδικό People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ