Δόξας: Η συγκινητική εξομολόγηση για το θείο του, Αντώνη Βαρδή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:17
11/5/2015

Δόξας: Η συγκινητική εξομολόγηση για το θείο του, Αντώνη Βαρδή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ο Κώστας Δόξας μιλά για πρώτη φορά για το θείο του, την απώλεια του, αλλά και πόσο τον «εκμεταλλεύτηκε» ο ίδιος επαγγελματικά. 

Ο Δόξας είναι γιος του αδελφού του Βαρδή και τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, Άκης Δείξιμος είχαν στενή σχέση με το θείο τους. Μάλιστα, ο Βαρδής τους είχε βοηθήσει πολύ επαγγελματικά, αφού ξεκίνησαν στο πλευρό του.

«Τον θείο μας τον «εκμεταλλευτήκαμε» με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, εννοώντας πως η μεγαλύτερη μουσική μας βάση κι η ψυχή μας είναι κουρδισμένη με τα τραγούδια του» αναφέρει αρχικά.

 

Και συνεχίζει:

«Είναι μια όμορφη εκμετάλλευση. Ο θείος μου με άλλα λόγια ήταν η αρχή για πολλά που ακολούθησαν. Θυμάμαι πολλές φορές που ήμασταν στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη και μας έπαιζε τραγούδια που έγραφε τότε για τον Πάριο. Είναι πολύ έντονα βιώματα που μέχρι και σήμερα τα θυμάμαι καθαρά».

 

Όσο για το αν ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσε θετικό ή αρνητικό άγχος για τον ίδιο, ο Δόξας απαντά:

 

«Κάποια στιγμή ήμασταν στο στούντιο με τον θείο μου, όπου κάναμε φωνητικά σε έναν δίσκο του κι ενδιάμεσα είχαμε λίγο χρόνο και συζητούσαμε. Πρέπει να ήμουν σε ηλικία 19-20 ετών όταν μου είπε πως το μεγαλύτερο μυστικό είναι να μην πουλάς το προσωπικό σου στοιχείο, κάτι που θα το καταφέρει κάποιος όταν συνειδητοποιήσει πως είναι ξεχωριστός από τον άλλο. Ο καθένας έχει τη δική του σημαία που οφείλει να κουνήσει. Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν αγχώνεσαι για το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι κάποιος στον τομέα του και δη μέσα στην οικογένειά σου ή αν θα συγκριθείς με αυτόν. Ακόμα κι αν κάποιοι σε συγκρίνουν, που είναι απολύτως λογικό, εσένα δεν σε απασχολεί γιατί εσύ χαράζεις τον δικό σου δρόμο».

Πηγή: tralala

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ