Δημόσια εμφάνιση Μικρούτσικου με νέα συνοδό! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
1:01
30/11/2011

Δημόσια εμφάνιση Μικρούτσικου με νέα συνοδό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σαν τα χιόνια εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στη γιορτή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, πέρυσι, ενώ η τελευταία φορά

Σαν τα χιόνια εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στη γιορτή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, πέρυσι, ενώ η τελευταία φορά που ακούσαμε για εκείνον ήταν πριν λίγες μέρες, όταν «έσκασε» η είδηση ότι θα βγει σε πλειστηριασμό στις αρχές Δεκεμβρίου το σπίτι του.

Και να που ήρθε η ώρα και ο Ανδρέας έκανε την εμφάνιση του και αυτή μόνο ασχολίαστη δεν πέρασε. Γιατί δεν είναι μόνο ο καιρός που έχουμε να τον δούμε, αλλά και η κυρία που τον συνόδευε στην παρουσίαση της βιογραφίας του αδερφού του, Θάνου.

 

Σύμφωνα με το «Super Star», η ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του Ανδρέα είναι η ψυχολόγος Βάσω Μακαρώνη, η οποία τον στηρίζει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε και γιγαντώθηκαν τα οικονομικά/προσωπικά προβλήματα του παρουσιαστή.

Μέσα στη θύελλα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η 40χρονη ψυχολόγος τον στήριξε σημαντικά κι ενώ αρχικά μεταξύ τους υπήρξε δυνατή φιλία (εξάλλου, έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς σε εκπομπές που παρουσίαζε ο Μικρούτσικος), τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αυτή εξελίχθηκε σε μία τρυφερή σχέση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ