Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ο γιος τους είναι στο νοσοκομείο και εκείνοι αστειεύονται μέσω Facebook | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:27
3/3/2020

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ο γιος τους είναι στο νοσοκομείο και εκείνοι αστειεύονται μέσω Facebook

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Να που μπορούν να αστειεύονται πολιτισμένα οι δυο "πρώην".

Ο χωρισμός του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου μόνο "βελούδινος" δεν ήταν. Πρώτα μίλησε δημόσια εκείνος και αμέσως μετά εκείνη σα να διέψευσε τα όσα είχαν ακουστεί.

Κοινό και βασικό ζητούμενό τους βέβαια ο γιος τους, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε το πρωί η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Πρωινό».

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τη Φωτεινή Ψυχίδου η οποία διαβεβαίωσε πως όλα πηγαίνουν καλύτερα, ο μικρός Θανάσης παραμένει στο νοσοκομείο και θα βγουν καλώς εχόντων των πραγμάτων σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου βλέπουμε εκείνον και τον γιο του να φορούν μάσκες και στη λεζάντα διαβάζουμε το δυναμικό "ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ!!!!!!"

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει ο διάλογος που διεμείφθη ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία μεταξύ των γονιών του μικρού. Ένας διάλογος που δείχνε, αν μη τι  άλλο, ότι οι σχέσεις τους έχουν κάπως εξομαλυνθεί.

Ιδού η ανάρτηση και στη συνέχεια ο διάλογος για του λόγου το αληθές.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ