Δημήτρης Αποστόλου: «Αυτά που έχουμε ακούσει είναι η γαρνιτούρα, το φαγητό δεν το έχουμε δει καν και δεν θα το δούμε και ποτέ...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:45
12/3/2021

Δημήτρης Αποστόλου: «Αυτά που έχουμε ακούσει είναι η γαρνιτούρα, το φαγητό δεν το έχουμε δει καν και δεν θα το δούμε και ποτέ...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Η βρώμα θα πάρει ένα πατάκι και θα πατήσει πάνω...»

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε χτες βράδυ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Ο δημιουργός των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών που είναι συγγραφικό δίδυμο με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θέατρου. 

Ο Δημήτρης Αποστόλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κακοποίηση σαφέστατα. Αυτά που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό είναι η γαρνιτούρα, το φαγητό δεν το έχουμε δει καν και δεν θα το δούμε και ποτέ. Η βρώμα θα πάρει ένα πατάκι και θα πατήσει πάνω. Τα σοβαρά εγκλήματα δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια και δεν θα δικαστούν ποτέ. Ο κακοποιητής είναι κακοποιημένος. Δηλαδή τους λυπάμαι και σε έναν βαθμό. Όχι όσο τα θύματα, προς Θεού. Αλλά και αυτός, για να έχει φτάσει σε αυτή την αρρώστια, έχει φάει πάρα πολύ ξύλο. Η ψυχή του έχει γίνει σμπαράλια για να προσπαθεί να μεταφέρει το σμπαράλι του στο σμπαράλι του άλλου».

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ