Διαζύγιο σοκ στη showbiz! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
1:15
21/11/2011

Διαζύγιο σοκ στη showbiz!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα και αθόρυβα ζευγάρια της showbiz αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Μαρίνα Ασλάνογλου,

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα και αθόρυβα ζευγάρια της showbiz αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Μαρίνα Ασλάνογλου, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνους, οι δύο ηθοποιοί αν και προς τα έξω έδειχναν την εικόνα ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, στην πραγματικότητα αντιμετώπιζαν προβλήματα και οι εντάσεις στο γάμο τους ήταν πολλές. Έτσι, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο μήνα.

 

Μάλιστα, ο Σπυρόπουλος έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους στην Κηφισιά και μένει στο κέντρο. Ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, ενώ και οι δύο θέλουν να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως, άλλωστε έκαναν και στα τρία χρόνια γάμου τους, τον οποίο επίσης προστάτευαν από τη δημοσιότητα και την υπέρ-έκθεση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ