Διαζύγιο - βόμβα για Κωστόπουλο και Μπαλατσινού!!! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:59
6/7/2014

Διαζύγιο - βόμβα για Κωστόπουλο και Μπαλατσινού!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η κοινή ανακοίνωση διαζυγίου από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού!!!

Το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου (και 20 σχέσης) αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ ακολουθώντας το παράδειγμα των κουμπάρων τους Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου, με μία από κοινού ανακοίνωση γνωστοποίησαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Βέβαια, στην περίπτωση τους κατά καιρούς κυκλοφορύσαν φήμες για σοβαρή κρίση στο γάμο τους, όμως και οι δύο τις διέψευδαν, όπως έγινε και στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, η αντίδρασή τους σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν οργισμένη. Άλλωστε, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν μέσα από το Πρωινό Mou κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για προβλήματα στο γάμο τους, αφού το ζευγάρι έμοιαζε αγαπημένο.

Και κοινές δημόσιες εμφανίσεις έκαναν, και ιδιαίτερα διαχυτικοί ήταν μεταξύ τους, ενώ δεν ήταν και λίγα τα... παπαράτσι με το πρώην - πλέον - ζευγάρι να δείχνει ερωτευμένο, μετά από τόσα χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

 

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στο σάιτ του Κωστόπουλου, Koolnews.

 

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

 

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

 
Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος»
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ