Διαστάσεις... θρίλερ στην κόντρα του Ρήγα με την Παναγιωτοπούλου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:18
31/3/2016

Διαστάσεις... θρίλερ στην κόντρα του Ρήγα με την Παναγιωτοπούλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διαστάσεις.... θρίλερ τείνει να πάρει η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και την Άννα Παναγιωτοπούλου. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η τελευταία εξέλιξη που είχαμε, ήταν το πρωί της Τετάρτης (30/3) όταν ο Ρήγας βγήκε στην εκπομπή “Καλημερούδια”, αποκαλύπτοντας ότι επικοινώνησε με την ηθοποιό και η κόντρα βρίσκεται προς εκτόνωση. Αλλά, τις επόμενες ώρες, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς και φτάσαμε στο σημείο, ο σεναριογράφος να στείλει εξώδικο στην Παναγιωτοπούλου!

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στα “Καλημερούδια”, οι προσπάθειες να τα βρουν έπεσαν στο κενό, το κλίμα όχι μόνο δεν αντιστράφηκε, αλλά η κόντρα πήρε τη δικαστική οδό!

 

Η Παναγιωτοπούλου δεν ανακάλεσε όσα είπε δημοσίως για τον Ρήγα κι εκείνος της έστειλε εξώδικο, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

 

«Αναφερθήκατε σε υποτιθέμενη κλοπή θεατρικού έργου από μέρους μου, πρόκειται για το θεατρικό έργο Glorious. Παρείχατε δημοσίως στον τηλεοπτικό αέρα τα στοιχεία της ταυτότητας μου και ισχυριστήκατε ψευδώς και ανακριβώς ότι δήθεν σας άφησα χωρίς δουλειά, όπως αφήσατε έμμεσα αλλά σαφέστατα να εννοηθεί με τους ψευδέστατους ισχυρισμούς σας. Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου αποκτήθηκαν νόμιμα με αγορά από το Λονδίνο, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή. Εγώ κατέβαλα εξ' ιδίων το χρηματικό ποσό για τα δικαιώματα του έργου και επακολούθησε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή ο κύριος Μαρουσούλης. Όλα δε τα παραπάνω αποδεικνύονται από νόμιμα παραστατικά. Επίσης η εντύπωση που δημιουργήθηκε από το μέσο τηλεθεατή για το πρόσωπο μου είναι ότι είμαι κλέφτης, απατεώνας, ανέντιμος ανήθικος, αναξιόπιστος και δικαστικά διωκόμενος. Είναι σαφές από τα παραπάνω ότι ο μοναδικός τρόπος στοιχειώδους αποκατάστασης της τρωθείσης τιμής και υπολήψεως μου είναι η προσφυγή μου στη δικαιοσύνη. Σας δηλώνω ότι προσφεύγω άμεσα στην αστική και ποινική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα θα ασκήσω αγωγή για τη χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί και θα καταθέσω μήνυση – έγκληση εναντίον σας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης , παραλλήλως σας απαγορεύω να αναφερθείτε με οιονδήποτε τρόπο δημοσίως στο πρόσωπό μου σε σχέση με την επίδικη υπόθεση όπως έχει αυτή αποτυπωθεί εννοείται στη φαντασία σας και μόνο και όπως επιχειρήσατε ψευδώς και δολίως να τη μεταφέρετε στο τηλεοπτικό κοινό, σε διαφορετική περίπτωση αν δηλαδή προβείτε σε οποιαδήποτε δημόσια αναφορά στο πρόσωπό μου θα προσφύγω εναντίον σας ζητώντας και τη λήψη του κατάλληλου ασφαλιστικού μέτρου για τη στοιχειώδη προστασία μου με απειλή χρηματικής ποινής και προσωπικής κράτησης εναντίον σας»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ