Διάσημο ζευγάρι χώρισε & τα ξαναβρήκε λόγω... εγκυμοσύνης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:51
24/9/2012

Διάσημο ζευγάρι χώρισε & τα ξαναβρήκε λόγω... εγκυμοσύνης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχουμε ακούσει ζευγάρια να χωρίζουν και σύντομα να τα ξαναβρίσκουν, σε μία προσπάθεια να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούμε ζεύγος να χώρισε και μέσα σε λίγους μήνες τα ξαναβρήκε λόγω... εγκυμοσύνης. Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στις αρχές του καλοκαιριού η είδηση ότι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα μετά από 10 χρόνια σχέσης τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Και τώρα μάς ήρθε ο ντουβρουτζάς ο καλός όταν διαβάσαμε στο Πρώτο Θέμα ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί λόγω... εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Δαρρα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό από τώρα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα/χωρισμού με τον Παπαδημητρίου. Και όπως καταλαβαίνεις, ο «πελαργός» κατάφερε να ενώσει ξανά το πρώην ζεύγος και ο καλοκαιρινός τους χωρισμός αποτελεί πλέον παρελθόν.

 

Εξάλλου, ο ερχομός του μωρού τους κατάφερε να ξεπεράσει εκείνες τις διαφορές που τους έφεραν στον χωρισμό πριν λίγο καιρό. Άσε, που όπως διαβάζουμε, άτομα από το στενό περιβάλλον του συνθέτη, λένε πως μετά το χωρισμό από την αγαπημένη του, είχε χάσει το χαμόγελο του και ήταν πολύ μοναχικός..

Αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, περιμένοντας τον ερχομό του μωρού τους. Μάλιστα, προετοιμάζουν το σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο ώστε να υποδεχθεί το νέο μέλος!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ