Διάσημο μοντέλο δηλώνει: «Με τον σύζυγό μου πρέπει να κλείνουμε ραντεβού». | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:54
1/2/2017

Διάσημο μοντέλο δηλώνει: «Με τον σύζυγό μου πρέπει να κλείνουμε ραντεβού».

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και δεν είναι εύκολο να είσαι μοντέλο, παρουσιάστρια και να έχεις οικογένεια και να τρέχεις διαρκώς και για τον λόγο αυτό το διάσημο μοντέλο Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πολλά στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 

Η διάσημη παρουσιάστρια  μίλησε για την οικογένειά της και τον ρόλο της ως μητέρα και πιο συγκεκριμένα είπε: « Ο ρόλος της μαμάς και της συζύγου. Αν θεωρήσουμε ότι και οι άντρες είστε παιδιά, έχω τέσσερα παιδιά και τα κυνηγάω! (γελάμε). Είμαι ελβετικός σουγιάς!».

Για την κόρη της Μπιάνκα, είπε σχετικά με το αν την έχει αλλάξει: «Ναι, πάρα πολύ. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο! Έγινα πιο ευαίσθητη, πιο τρυφερή, πιο εκφραστική. Επίσης, με φωτίζει πολύ. Γίνομαι πιο όμορφη όταν είμαι κοντά της, χαμογελάω συχνά. Είναι ο μεγεθυντικός μου φακός».

Άραγε βρίσκει χρόνο για να περάσει μετον  σύζυγό της;: «Πολύ δύσκολα και πρέπει να τις κανονίζουμε. Να κλείνουμε ραντεβού! Εμ, δεν είναι εύκολο. Εκείνος έχει 14 μαγαζιά και ανοίγει κι άλλα δύο. Εγώ τώρα έχω τα παιδιά, την εκπομπή και την επιχείρησή μου. Τα καταφέρνουμε όμως».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ