«Διακόπτω τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη... να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:15
18/5/2018

«Διακόπτω τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη... να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η συνεργασία τους να μετράει είκοσι χρόνια όπως φαίνεται όμως όλα τελείωσαν. 

Η Αθηνά Ωνάση έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον στενό της συνεργάτη Αλέξη Μανθεάκη ο οποίος όπως σας αποκαλύψαμε και πριν από λίγες μέρες ανέλαβε τη συγγραφή ενός βιβλίου για τη ζωή της υπό τον τίτλο "Athina Onassis: Τhe Red File". 

Ο Αλέξης Μανθεάκη, αποκαλύπτει στην espresso τον λόγο που η μακρόχρονη σχέση τους έφτασε στο τέλος της. 

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!»

«Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!»

Γιώργος Μουλάς

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ