Διαβάτη: Η απάντηση για το ξέσπασμα της στα βραβεία | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:25
9/12/2014

Διαβάτη: Η απάντηση για το ξέσπασμα της στα βραβεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο κακός χαμός έγινε, όπως σας ενημερώσαμε, στην εκδήλωση για τα βραβεία θεάτρου και μουσικής «Κάρολος Κουν», όταν η Χρυσούλα Διαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική της διάκριση, ενώ επιτέθηκε φραστικά στον Σάκη Ρούβα, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Η γνωστή ηθοποιός λίγες ώρες μετά μίλησε στον enikos για το ξέσπασμα της, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ακόμη και στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

 «Πρέπει να υπάρχει αστυνομία θεάτρου έτσι όπως έχει καταντήσει, αυτό είπα. Δεν είπα προσωπικά για κανέναν. Είπα και πολύ πριν τα πάρει τα βραβεία ο Σάκης Ρουβάς. Εγώ μίλησα γενικά για το θέατρο, για την κατάντια στον τόπο μας. Ισοπέδωσαν τα πάντα. Έπαψαν να υπάρχουν αξίες και τα έκαναν όλα ίδια γιατί τους συνέφερε. Γιατί έτσι θα οδηγούσαν τον τόπο σε αυτό το σημείο που είναι τώρα, της αποβλάκωσης, τον Έλληνα. Και τότε τι γίνεται; Stars, διασκεδαστές, μανεκέν, ωραίοι, ωραίες, ήθελα να πω και κάτι πολύ χειρότερο, δεν το είπα γιατί δε μου το επιτρέπει η ανατροφή μου. Όλοι ονομαστήκαν ηθοποιοί. Δεν είμαστε όλοι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί είναι ελάχιστοι στον τόπο μας, αλλά ποιος το ξέρει. Και βεβαίως όπως καταλαβαίνετε πήγαινε και στον κύριο που πήρε το βραβείο. Τι δουλειά έχει ο Ρουβάς; Εγώ με τον Ρουβά δε τα βάζω. Ο Ρουβάς τη δουλειά του κάνει και καλά κάνει. Εγώ τα βάζω με αυτούς που αποφασίζουν για αυτά τα πράγματα. Πως μπορείς να τα κάνεις όλα ίδια; Είναι δυνατόν; Τον έβαλαν και έπαιξε τον Διόνυσο. Ε και; Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα, όλοι μπορούν να είναι ηθοποιοί; Όλοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τη δικιά μου; Εγώ δε το δέχομαι αυτό.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ