Δεύτερο παιδί για τη Δέσποινα Καμπούρη; Τι λέει η ίδια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:40
9/4/2015

Δεύτερο παιδί για τη Δέσποινα Καμπούρη; Τι λέει η ίδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly» έδωσε η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η γλυκιά Δέσποινα ερωτήθηκε για τη σκέψη απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού και έδωσε τη δική της απάντηση: 

«Ναι, το σκέφτομαι (να κάνω δεύτερο παιδί), αλλά δεν το έχουμε βάλει σε πρόγραμμα. Περνάει από το μυαλό μου, γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και αυτό μου έχει στοιχίσει πολλές φορές σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, οπότε δεν θα ήθελα και η Έλενα να είναι μόνη της».

Όσο για το αν το πρώτο της παιδί ήρθε συνειδητά, η Καμπούρη τόνισε πως ήτνα απόλυτα συννειδητή απόφαση:

«Είμαι από τις ρομαντικές γυναίκες και πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, να δημιουργήσω μια ωραία οικογένεια. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μαμά».


«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μανούλα. Η κόρη μου είναι για εμένα η καλύτερη μου φίλη. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ με τα ωράρια της δουλειάς, αλλά από την άλλη προσπαθώ. Δεν υπάρχει η τέλεια μάνα. Θεωρώ ότι τα πηγαίνω καλά. Έχω προσπαθήσει να της δώσω τρεις βασικές αρχές και νομίζω ότι γενικά τα καταφέρνω, όχι μόνη μου βέβαια, γιατί έχω μεγάλη βοήθεια. Ο Βαγγέλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς».

 

Η παρουσιάστρια μιλώντας και για τις φοβίες που έχει τώρα που είναι και μαμά, υπήρξε αποκαλυπτική:

«Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος, που απλά προσπαθώ να το κρατώ μέσα μου για να μην αντιλαμβάνονται οι άλλοι τις αδυναμίες μου.Σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα. Γιατί ξέρω ότι η μητέρα είναι κάτι αναντικατάστατο και σκέφτομαι ότι δε θα ήθελα ποτέ να πάθω κάτι και να μην είμαι κοντά στην Έλενα.

Αυτό έχει γιγαντωθεί στο μυαλό μου και είμαι πολύ προσεκτική πια σε όλα, από το πώς οδηγώ μέχρι το τι τρώω. Ή κάνω συχνά προληπτικές εξετάσεις. Έχω γίνει πιο συγκροτημένη. Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες πράγματα που μου έχει προσφέρει η μητρότητα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ