Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:55
13/2/2021

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: "Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη δική της οπτική για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο ελληνικό θέατρο θέλησε να μοιραστεί η δημοφιλής ηθοποιός που σήμερα είναι 88 ετών.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε τηλεφωνικά σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δεν γίνεται" και κατέθεσε τη δική της άποψη σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στον χώρο του θεάτρου, πράγματα που τη θλίβουν βαθύτατα. Εξηγώντας τον τρόπο σκέψης της, η κυρία Στυλιανοπούλου υποστήριξε με πάθος πως είναι άμεση ανάγκη να επανέλθει σε ισχύ η άδεια σκήσεως επαγγέλματος καθώς, όπως εξήγησε, για όλα αυτά εΕυθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο".

Γύρισε τον χρόνο πίσω και σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το αν υπήρχαν και στην εποχή της παρόμοια περιστατικά σεξουαλικής βίας η απάντησή της ήταν κάθετη: "Όχι". "Μπορεί να σου έκανε την πρόταση αλλά αν εσύ έλεγες όχι, εγώ ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε", εξήγησε χαρακτηριστικά.

Επανειλημμένα, δε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να ζητήσει από την κυρία Μενδώνη να επιστρέψει η άδεια επαγγέλματος του ηθοποιού. Εκείνη βέβαια εξήγησε ότι η ίδια δεν έχει πρόσβαση στην Υπουργο Πολιτισμού, όμως ίσως κάποιος που παρακολουθούσε την εκομπή έχει και μπορέσει να προχωρήσει το θέμα, όπως πρέπει.

Όσο για τα περιστατικά βίας στο θέατρο; "Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν", είπε μεταξύ άλλων η βετεράνος ηθοποιός.

Ιδού και η συζήτηση όπως την είδαμε λίγο νωρίτερα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ