Δες τη Ρένεση γυμνή στη μπανιέρα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:42
1/7/2014

Δες τη Ρένεση γυμνή στη μπανιέρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη, με μία ακόμη πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε η Κλέλια Ρένεση.

Η σέξι ηθοποιός βάλθηκε καλοκαιριάτικα να τρελάνει τα αρσενικά του τόπου, αφού μπήκε γυμνή στη μπανιέρα και πόζαρε για λογαριασμό του andro. gr

Και μπορεί (και δικαιολογημένα, τι να λέμε τώρα) όλη η προσοχή να πέφτει πάνω στην αισθησιακή φωτογράφηση, όμως η Κλέλια μίλησε και για τους άνδρες και το φλερτ. Αμέ.

 

«Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι λάθος. Αντίθετα, μπορεί να είναι και γοητευτικό. Πρόβλημα στο φλερτ των ανδρών υπάρχει όταν δεν αναγνωρίζουν το ρόλο τους και δεν έχουν τη δύναμη να τον υποστηρίξουν. Όταν κάποιος σε πλησιάζει προσπαθώντας να μιμηθεί αυτό που φαντάζεται ότι θέλεις να δεις. Κάτι που είναι λάθος, γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Πολλοί άνδρες φορούν ένα «κοστούμι» που δεν τους ταιριάζει, στο πλαίσιο ενός ρόλου που υποδύονται. Προσωπικά, ποτέ δεν με ενόχλησε το φλερτ από έναν άγνωστο, που θα σε πλησιάσει και θα σου πει «είσαι όμορφη, θα ήθελα να πούμε δύο κουβέντες». Το εκτιμώ πολύ περισσότερο από έναν άλλο που θα σε πλησιάσει με διάθεση να φανταστεί τι χρειάζεσαι, τι θα ήθελες, για να παίξει τον αντίστοιχο ρόλο. Το καλύτερο φλερτ είναι η αλήθεια. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι θες, και τι κουβαλάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή - φωτογραφίες: Andro.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ