Δες τα δίδυμα της Καλομοίρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:40
21/1/2013

Δες τα δίδυμα της Καλομοίρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων της. Η καθημερινότητα της νέας μανούλας έχει πια αλλάξει

 

 και η προσοχή της είναι στραμμένη στους δύο γιους της, τον Δημήτρη και το Νίκο. Αλλά επειδή η Καλομοίρα είναι «κολλημένη» με το Twitter, με την πρώτη ευκαιρία έστειλε μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με τα χαριτωμένα διδυμάκια.

 «Γεια σας αγαπημένοι μου,
 Ξέρω ότι έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που σας έγραψα. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές που στείλατε για τα δίδυμα. Ο Γιώργος και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι και εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξή σας. Όπως γνωρίζετε, τα νερά μου έσπασαν πριν από έξι εβδομάδες και τα μικρά γεννήθηκαν νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Από εκεί και έπειτα η διαδρομή ήταν τόσο γεμάτη που δεν μπορώ να την περιγράψω. Ο Δημήτρης έμεινε στο μαιευτήριο για 2 εβδομάδες μετά τη γέννησή του, ενώ ο Νίκος έπρεπε να μείνει εκεί για 3 ½ εβδομάδες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τώρα είναι και οι δύο στο σπίτι και περνάμε υπέροχα. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη χαρά μας για αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας... Αγάπη, Ειρήνη, Ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ