Δες πώς είναι σήμερα η κόρη του Βοσκόπουλου, Χαρά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:03
13/2/2013

Δες πώς είναι σήμερα η κόρη του Βοσκόπουλου, Χαρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην Ελλάδα βρέθηκε για λίγες μέρες η μεγαλύτερη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Χαρά και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη που είχε με τον μεγάλο τραγουδιστή για την πατρότητά της.

 

 Και τρομάξαμε να την γνωρίσουμε, αφού η 23χρονη σήμερα Χαρά δεν θυμίζει σε τίποτα – μα τίποτα όμως – το κορίτσι στην εφηβεία. Έχει ομορφύνει, έχει αλλάξει το χρώμα τον μαλλιών, έχει αδυνατίσει και μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η Χαρά ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου σπουδάζει στο τμήμα Νομικής και Πολίτικων Επιστημών και ήρθε στην Ελλάδα για το γάμο της θείας της Καρολίνας Παπαδημητρίου.  Όπως αναφέρει το περιοδικό "ciao",  η κόρη του Βοσκόπουλου έδειχνε να έχει αφήσει πίσω την πολύκροτη υπόθεση για την πατρότητα της, ενώ δεν θέλει καν να αναφέρεται σε αυτό.

Να υπενθυμίσουμε, πως μετά την ακύρωση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της πατρότητας της από τον Βοσκόπουλο, η ίδια και η μητέρα της είχαν περάσει στην αντεπίθεση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ