Δες πώς είναι σήμερα η Φιφίκα από το Μπακαλόγατο! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:38
28/3/2016

Δες πώς είναι σήμερα η Φιφίκα από το "Μπακαλόγατο"! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει εμφανισθεί σε πολλές ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ωστόσο ο ρόλος που τη "σημάδεψε" ήταν σίγουρα εκείνος της "Φιφίκας" στην ταινία "Ο Μπακαλόγατος" ή κανονικά, "Της Κακομοίρας" με τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τη "Φιφίκα" την καρδιά της οποίας διεκδίκησε ο Ζήκος, αλλά και ο Νίκος Ρίζος, ο οποίος και την κατέκτησε, υποδύθηκε η Νέλλη Παππά. Χρόνια μετά, η γνωστή ηθοποιός μιλά στην εφημερίδα Espresso, για τη θρυλική και αγαπημένη σε όλους ταινία.  

 

 

 «Το έργο το είχαμε παίξει και στο θέατρο και πήγε πολύ καλά. Στα γυρίσματα άλλος ξάπλωνε, άλλος κάπνιζε ή έτρωγε και, όταν τον φώναζαν, πήγαινε για τη σκηνή του. Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα αυτοκίνητο με τον Νίκο Ρίζο και περιμέναμε να μας καλέσουν για να κάνουμε το πλάνο μας. Και μου έλεγε «κοίτα το φεγγάρι, κοίτα τ' αστέρια» για να περάσει η ώρα. Ας πούμε, στη σκηνή που είναι ο Χατζηχρήστος κάτω από το σπίτι μου με το γραμμόφωνο, που παίζει «Το νυφικό σου φόρεμα», δεν ήμουν μαζί του και δεν την είδα «ζωντανά». Τώρα, όμως, που τη βλέπω γελάω! Περιττό να σας πω ότι ακόμη με φωνάζουν «Φιφίκα»!, αποκαλύπτει.

 

Όσο για το ποιος από τους ηθοποιούς της έχει μείνει αξέχαστος, δηλώνει: "Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ευχάριστος εκτός δουλειάς, γλυκός, σεβόταν, αλλά δεν έκανε όλες αυτές τις τσαχπινιές που έκανε στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Ηταν αυθόρμητος και δεν φαινόταν ποτέ όταν έβαζε δικά του λόγια εκτός κειμένου. Ολοι οι κωμικοί αυτοσχεδίαζαν, στο θέατρο κυρίως".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ