Δεν θα πιστεύετε τι ποσό ζητάει η Αλιμόνου από Βαρδινογιάννη - Στη δημοσιότητα οι αξιώσεις της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:33
19/4/2018

Δεν θα πιστεύετε τι ποσό ζητάει η Αλιμόνου από Βαρδινογιάννη - Στη δημοσιότητα οι αξιώσεις της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε η πρώην σύζυγος του Έλληνα επιχειρηματία, σε μια μάχη που μαίνεται για τα καλά εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών. Τελευταίο δημοσίευμα, αναφέρει όλες τις πληροφορίες περί οικονομικών απαιτήσεων, αναλυτικά... 

Στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 700.000 ευρώ τον χρόνο φτάνουν οι απαιτήσεις της Τζίνας Αλιμόνου μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού Down Town. 

Η εκθαμβωτική κυρία που ως γνωστόν απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον γόνο της οικογένειας που εδώ και δυο αιώνες κρατάει τα σκήπτρα με τη δράση της στον οικονομικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό τομέα της χώρας, αποκάλυψε τις αξιώσεις της που όπως θα δείτε παρακάτω κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. 

Η ίδια επιθυμεί να έχει τη διαχείριση των χρημάτων που αφορούν τα παιδιά της δηλαδή σχολεία, γιατροί, σίτιση, ιδιαίτερα μαθήματα και δύο νταντάδες, καθώς και εκείνα που προορίζονται για τις ανάγκες του σπιτιού. Παράλληλα αξιώνει το ποσό των 7.000 ευρώ το μήνα για τα δικά της προσωπικά έξοδα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό φτάνουμε στα 50.000 ευρώ το μήνα.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναλυτική αναφορά στα ποσά.

2.638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή
1.000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο
2.150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις
100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά
250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους
1.800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ.: σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κυρίας Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)
1.600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση
400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
1.000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου
2.000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ