Δεν θα πιστέψεις πόσων χρόνων είναι η Παλαιολόγου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:45
8/10/2015

Δεν θα πιστέψεις πόσων χρόνων είναι η Παλαιολόγου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο, με αφορμή δημοσιεύματα ότι έχουν έρθει και πάλι κοντά, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της. Και δεν την πιστεύαμε.

Η Παλαιολόγου, μετά το διαζύγιο της με επιχειρηματία από το Λουτράκι, δεν απασχόλησε τον Τύπο μετην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, πρόσφατα βρέθηκε σε συναυλία του πρώην συντρόφου της Γιάννη Πάριου και φούντωσαν οι φήμες ότι το πρώην ζευγάρι έχει έρθει και πάλι κοντά.

 

 «Ο Πάριος είναι ένας πολύ σπουδαίος και αγαπημένος άνθρωπος, δε σημαίνει επειδή δεν είσαι με κάποιον άνθρωπο μαζί ότι δεν υπάρχει αγάπη», είπε για τον μεγάλο τραγουδιστή.

 

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της και πάνω στην κουβέντα δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό, όταν αποκάλυψε για ποιο λόγο την απέρριψαν από σειρά.

 

 «Είχα τρεις προτάσεις τηλεοπτικά, αλλά αποσύρθηκαν, γιατί το ένα γιατί το άλλο, γιατί δε με ήθελαν... άκουσα κι ότι είμαι πολύ όμορφη για κάποιο ρόλο και δε με πήραν. Είμαι 46 χρονών και δε το κρύβω», αποκάλυψε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ