Δεν πάει ο νους σου: Τι είπε ο Notis για Τσίπρα!!! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:01
22/4/2015

Δεν πάει ο νους σου: Τι είπε ο Notis για Τσίπρα!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε φορά που ο Notis Σφακαινάκης δίνει συνέντευξη, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σχολιαστεί στη συνέχεια. Γιατί κάθε ατάκα του καλλιτέχνη, είναι και μία… τροφή για σχόλια.

Και αυτό συνέβη και με τη συνέντευξη που έδωσε στο Mega με ΜΙΑ, όπου και πάλι μίλησε για πολλά: από τους μετανάστες, τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι και τον Παντελή Παντελίδη. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε για το νέο πρωθυπουργό της χώρας και η ψήφος εμπιστοσύνη που του έδωσε!!!! Ω ναι, γίνονται και αυτά.

 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

 

Για τους μετανάστες:
«Γιατί να είμαστε εμείς η χωματερή ψυχών της Ευρώπης; Όταν τα σύνορα της Ευρώπης, μιας Ευρώπης που φυσικά δεν υπάρχει, είναι παραμύθι, ότι μπήκαμε εμείς στην Ευρώπη. Εμείς οι πρώτοι Ευρωπαίοι μπήκαμε στην Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι ελληνική λέξη. Γιατί λοιπόν η Ευρώπη που είναι τα σύνορά της η Ελλάδα και οι άλλες χώρες δεν υποστηρίζει τα σύνορα της. Σου έχουν περάσει μέσα στο πνεύμα σου ότι η Τουρκία και το Ισραήλ είναι μέσα στα σύνορα της Ευρώπης γιατί συμμετέχουν στα ποδόσφαιρα και στους διαγωνισμούς τραγουδιού. Με τα τρία πόδια είναι η Τουρκία στην Ευρώπη, με το ένα με το άλλο και το μεσαίο. Γιατί δεν πηγαίνουν λοιπόν εκεί οι Ευρωπαίοι να προασπίσουν τα σύνορα της Ευρώπης που ξεκινούν από την Ελλάδα ας υποθέσουμε, να σταματήσουν τις ορδές των ανθρώπων που έρχονται. Οι δικοί μας οι άνθρωποι όταν έφυγαν και πήγαν στην Αμερική, πριν μπορέσουν να βγούνε έξω στο αμερικάνικο έδαφος περνούσαν από το Ellis Island, περνούσαν από έλεγχο.»

Loading the player ...

 

Για τη νέα κυβέρνηση:
«Βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει. Δεν είναι ελεύθερα τα πράγματα, έχεις άλλους οι οποίοι διαφεντεύουν και σου αφήνουν περιθώρια πολιτικής. Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν που έχει τώρα δυο τρεις μήνες στα πράγματα δεν μπορεί να κριθεί. Και επειδή της την έχουν πέσει όλοι και από την Ελλάδα και από παντού γιατί τους χαλάει τώρα λίγο τη μανέστρα, είμαι μαζί τους. Είμαι με την κυβέρνηση της πατρίδας μου και εύχομαι να τα καταφέρουν.»
 

Για τον πρωθυπουργό:
«Επιβάλλεται ο τσαμπουκάς του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός της πατρίδας μας και πηγαίνει το αεροπλάνο που γράφει επάνω Ελληνική Δημοκρατία και όχι Greece κάτι σημαίνει. Και όταν του την πέφτουν από παντού και πάει στη Ρωσία και αυτό κάτι δείχνει. Όλα σημαίνουν κάτι»

 

Για τον περίφημο μαξιλαροπόλεμο στον Παντελίδη:
«Δεν τα παρακολουθώ, αλλά για να καταλάβω είμαστε το βράδυ και εκεί που τραγουδάω μου πετάτε τα μαξιλάρια και τις καρέκλες; Έχουμε γίνει αναίσχυντοι, έχουμε χάσει το μέτρο. Αμετροέπεια. Χάνω την αίσθηση του ορίου. Οι άνθρωποι που έρχονται να δουν εμάς δε θα το έκαναν, είναι σοβαροί άνθρωποι. Την παρακμή μου ανέφερες τώρα. Παρακμιακά μου λες»
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ