Δελαπόρτας: «Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε ρίξει πολλά παιδιά» [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:23
15/6/2016

Δελαπόρτας: «Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε ρίξει πολλά παιδιά» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος σήμερα στο Πρωινούλι του Epsilon και φυσικά, η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στους μεγάλους σταρ του κλασικού, ελληνικού κινηματογράφου.

Με αφορμή πρόσφατη δήλωση της Νέλλης Γκίνη όταν ήταν καλεσμένη στο Πρωινούλι ότι προέτρεπε τη Ρένα Βλαχοπούλου να κάνει ένα παιδί, ο συνεργάτης της εκπομπής, Γιώργος Μπέζας ρώτησε τον Δελαπόρτα πως και η μεγάλη σταρ δεν έγινε μάνα.

 

Εκείνος ξεκαθάρισε:

«Της Ρένας δεν της έλειπε το παιδί. Είχε μια άλλη άποψη. Ήθελε αν έκανε παιδί να το μεγαλώσει μόνη της και όχι ξένα χέρια. Έλεγε «η ζωή μου είναι ταγμένη στο θέατρο. Το πρωί έχω γυρίσματα, το βράδυ έχω θέατρο, μετά έχω μαγαζί. Το παιδί δε θα με βλέπει. Δεν έχω δικαίωμα το παιδί να το μεγαλώσουν ξένα χέρια». Δεν το ήθελε αυτό.

Και για αυτό σε κάποιες ταινίες, στην «Κόμισσα της Κέρκυρας» είναι έγκυος ας πούμε η Ρένα και εκεί το έριξε. Έχει ρίξει πολλά παιδιά. Δεν το μετάνιωσε ποτέ που δεν έκανε παιδί».

Τέλος, συμπλήρωσε πως εκτός από εκτρώσεις, η Ρένα είχε και κάποιες αποβολές, ενώ ο επί 40 χρόνια σύντροφός της Γιώργος Λαφαζάνης ήθελε παιδί, αλλά τελικά σεβάστηκε την επιθυμία της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ