Δανεικό από το Ρέμο, το μοιραίο όχημα του Παντελίδη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:32
18/2/2016

Δανεικό από το Ρέμο, το μοιραίο όχημα του Παντελίδη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διίστανται οι απόψεις που αφορούν στην κυριότητα του μοιραίο τζιπ με το οποίο τράκαρε και τελικά έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με τον φίλο του Παντελίδη και δημοσιογράφο, Νάσο Γουμενίδη, ο Παντελίδης είχε αφήσει το δικό του σποτ αυτοκίνητο σε μάντρα προς πώληση και είχε δανειστεί από τον ιδιοκτήτη το πολυτελές τζιπ αυτοκίνητο για να κινείται μέχρι να αγοράσει κάποιο άλλο.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού και σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκει στον Αντώνη Ρέμο, καλό φίλο του Παντελίδη.

Ο Παντελής λάτρευε το αυτοκίνητο αυτό και επειδή όντως το δικό το σπορ αμάξι έχει μπει σε μάντρα προς πώληση, κινούνταν με το τζιπ που ανήκει στον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Κωνσταντινίδη, φίλοι του Παντελή του έλεγαν πως δεν του ταιριάζει το εν λόγω αυτοκίνητο αλλά εκείνος είχε αποφασίσει να το αγοράσει από τον Αντώνη.

Update: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, το αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρία του Αντώνη Ρέμου -ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΕ- και είναι αγορασμένο με λίζινγκ.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ